9 martie – Ora Patronatului la Simpozionul AMFB

Dragi colegi,

Maine, joi, 9 martie, ne intalnim la simpozionul lunar AMFB. La Crystal Palace Ballrooms, langa Piata de Flori!

Programul stiintific si alte informatii utile sunt disponibile pe siteul AMFB: http://amf-b.ro/simpozionul-lunii-martie-9-martie-2017/

Asa cum ne este traditia deja, de un an si jumatate, in cadrul simpozionului AMFB avem si Ora Patronatului – sustinuta de PMFB – in care invatam impreuna cum sa fim manageri si patroni mai buni ai cabinetelor. Vom fi prezenti printre dvs mai multi colegi din Comitetul Director PMFB, vom prezenta noutatile ultimei perioade – am fost foarte activi! – si vom cauta impreuna solutii la problemele cu care ne confruntam in privinta cabinetelor. 

Unul din lucrurile pe care l-am facut este un chestionar prin care dorim sa aflam mai multe lucruri despre dvs si problemele cu care va confruntati. Il puteti completa online – noi cei din CD deja am facut-o! – la adresa: https://goo.gl/forms/mm9fdxWELT8mFb5r1  

Sau il puteti completa pe hartie, maine la simpozion – va fi pe masa la Secretariat, langa Angela Cojocaru, la care puteti achita si cotizatia PMFB (120 lei/an).

Chestionarul este pentru toti medicii de familie prezenti, indiferent daca sunt sau nu membri de patronat, dar ne-am bucura sa decideti sa va alaturati PMFB. Forta prin unitate – cum ne spune deviza!

Va asteptam – maine dupa pranz, la Crystal Palace Ballrooms!