Inscriere PMFB

Cabinetele care doresc sa se inscrie in Patronatul Medicilor de Familie din Bucuresti si Ilfov pot trimite prin posta, fax sau prin e-mail (scanat) un formular de aderare, completat de reprezentantul legal al cabinetului conform modelului de mai jos. Formularul poate fi si adus personal la sediul din Agricultori nr. 33, parter, interfon 100, Bucuresti, Sector 2.

Cererea de aderare la Patronatul Medicilor de Familie din București și Județul Ilfov reprezintă și obligația de a plăti anual cotizația PMFB, până la 31 ianuarie pentru anul în curs, prin plată directă sau prin transfer în contul bancar deschis la Libra Bank – RO44 BREL 0002 0018 6575 0100 sau la Banca Transilvania – RO54BTRLRONCRT0681271201. Vă rugăm să precizați în descrierea plății codul de identificare fiscală al cabinetului și denumirea, în cazul în care faceți plata dintr-un alt cont decât cel al cabinetului.

Valoarea cotizației este 400 lei/an și poate fi plătită până la 31 ianuarie pentru anul în curs, conform deciziei Adunării Generale a PMFB.

Pentru înscrierile care au loc în a doua jumătate a anului, cotizația este 200 lei pentru anul în curs, urmând ca pentru anul următor cabinetul sa achite cotizația întreagă, de 400 lei/an, până la 31 ianuarie.

Cabinetele care si-au modificat datele comunicate prin formularul de aderare (denumire cabinet, adresa, date de contact, reprezentant legal), care si-au incheiat activitatea sau care doresc sa nu mai faca parte din PMFB si sa nu mai aiba obligatia achitarii cotizatiei anuale trebuie sa comunice aceste lucruri in scris la adresa birou@pmfb.ro sau la sediul PMFB.

Documente utile: