Conferinta „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare” 2024

Dragi colegi,

Dacă anul trecut titlul conferinței noastre împlinea zece ani, anul acesta conferința noastră sărbătorește douăzeci de ani de întâlniri fructuoase. Ne bucurăm că am reușit să ducem mai departe dorința domnului doctor Mircia Iorga, care a pus bazele acestei minunate întâlniri profesionale pe care o organizăm an de an indiferent de piedicile care apar în viața noastră.

De douăzeci de ani suntem împreună, participăm împreună și învățăm împreună timp de 4 zile despre cât de frumoasă este specialitatea medicină de familie și cum să menținem un echilibru între știință, artă și comunicare.

Noi, medicii de familie, suntem cei care facem legătura între pacient și restul sistemului și încercăm să-l ajutăm să mențină un echilibru atât în relația lui medicală cu restul sistemului, cât și în relațiile lui sociale. Noi, medicii de familie, suntem cei care îl ghidează și îl integrează, împreună cu pornirea lui prin viață, cu suferința și cu vindecările lui, cu spaimele, bucuriile, riscurile și cu drumul cel mai de pe urmă.

De douăzeci de ani ne întâlnim din respect pentru oameni, din nevoia de a fi mai buni, din dorința de a fi împreună și mai ales din dragoste pentru medicina de familie, încercând să privim spre viitor cu încredere, speranță, entuziasm și bună credință.

De douăzeci de ani a luat ființă conferința noastră, din mintea și inima unui om îndrăgostit de profesie și din consecvența celor care i-au calcat pe urme, valori pe care vrem să le dăruim generației de medici care ne urmează.

Împreună cu echipa mea formata din Adela, Cătălina, Cosmina, Cristian, Daciana, Daniela, Mihaela, Mircea, Nana, Rodica, Adina, Angela, și alături de colaboratorii noștri nelipsiți, Veni, Dragoș, Mihaela, Cristi & Cristi, Edi, Bogdan și Oana, vă invităm să ne revedem la o nouă ediție a conferinței, o ediție aniversară!

Sandra Alexiu

Președinte AMFB

Coordonatorul conferinței

 

Informatii si inscriere pe site-ul www.conferintemf.ro