Intervenție pentru vanzarea și repararea cabinetelor la Primaria Municipiului București

În cursul săptămânii trecute, AMFB, PMFB și PNMF-filiala București au depus la Primăria Municipiului București două solicitări privind urgentarea aprobării listei de spații medicale supuse vânzării (lotul 2) și repararea spațiilor medicale încă nevândute

Dupa cum știți, din aprilie a fost aproape blocată vânzarea de cabinete medicale către medici.
 
De asemenea în tot acest interval de când am fost inițial comodatari iar acum suntem chiriași sau concesionari ai spațiilor cabinetelor noastre, Primăria, ca proprietar, nu a făcut niciodată reparații sau reabilitări, indiferent cât de necorespunzatoare sunt aceste clădiri. Suntem singurii care am facut investiții în cabinete, din bani personali.
 
Am reamintit Primăriei prin aceste solicitări că dorim să ne cumpărăm cabinetele, ca să facem investițiile necesare în condiții de siguranță, dar și că are obligația legală să facă reabilitări și în clădirile care găzduiesc cabinete medicale, în semn de respect pentru noi și locuitorii Bucureștiului.
 
Vă anunț cu bucurie că urmare a demersului nostru, în șdinta din 27.11.2014 a Consiliului General al Primariei Municipiului București, a fost dezbatută și votată vânzarea cabinetelor din Lotul 2, care așteptau aprobarea de vânzare încă din luna mai a.c.
 
Vă așteptăm la Conferința MFPM din luna decembrie, unde vom avea o amplă dezbatere despre contractele de concesiune/vânzare, în prezența unui avocat specializat.
 
Pe lângă multiplele sesiuni pe teme profesionale, în special de pediatrie și psihiatrie, așa cum v-am obișnuit deja, am pregătit pentru dvs și dezbateri și lucrări pe teme patronale, de interes general.
 
Marina Pîrcălabu
președinte PMFB