Listă de discuții dedicată exclusiv membrilor (PMFB și AMFB)

Stimați colegi, membri ai PMFB și AMBF,

 
În urma deciziilor luate în Comitetul Director al PMFB și în Comitetul Director al AMFB, lista de discutii (Yahoo) a membrilor PMFB înființată în anul 2009 va suferi câteva modificări, după cum urmează:
 
1. Va fi extinsă cu un număr considerabil de medici de familie din București și județul Ilfov, care sunt membri cotizanți la zi ai AMFB, chiar daca nu sunt încă și membri PMFB.
 
De aceea în săptămânile care urmează vă rugăm și pe dvs să vă avertizați colegii mai puțin obișnuiți cu e-mailurile, cu care lucrați în incinte apropiate sau cu care sunteți în legătură, să accepte invitația pe care o vor primi de a se înregistra la lista AMFB-PMFB*. La momentul potrivit vom trimite și SMS-uri în acest sens. 
 
De asemenea pe dvs. vă rugăm să verificați cu ajutorul d-nei Angela Cojocaru, secretara AMFB și PMFB, datele de contact (telefon, e-mail) cu care sunteți înregistrați în baza noastră de date, pentru a vă asigura că veți primi în continuare informații.
 
2. Membrii PMFB care au fost excluși din organizație pe motiv de neplată a cotizației, precum și cei cu restanțe mai vechi de un ani vor fi de asemenea excluși de pe lista de discuții, considerându-se că nu-i interesează activitatea organizațională. Chiar daca ramân cu statut de membri necotizanți ai organizațiilor la care au aderat odată, dacă nu și-au platit cotizația în ultimii ani înseamnă că nu doresc să participe activ la viața organizațională și atunci nu ni se pare corect să beneficieze în mod egal cu ceilalți la informațiile și dezbaterile pe care le dorim pe listă.
 
3. Pe masură ce apar noi cotizanți, vor fi incluși în lista de discuții.
 
Lista de discuții va fi compusă strict din membri cotizanți AMFB și PMFB !
 
Intenționăm să dinamizăm activitatea acestei liste cu problemele specifice Bucureștiului și județului Ilfov. 
Urmează un nou contract în 2016 și previziunile nu sunt grozave… 
 
Intenționăm să rezolvăm cât mai multe probleme care ne vor fi semnalate de dvs.
 
 

* în cazul în care nu sunteți familiarizați cu Yahoo Groups, urmăriți pașii de mai jos:

1. În căsuța de e-mail urmăriți un e-mail primit de la “Yahoo Groups Invitation” în această perioadă cu următorul conținut:

yahoogroups1

(Din ianuarie 2017 denumirea s-a schimbat din patronatul_medicilor_de_familie_bucuresti_ilfov în amfb-pmfb!)

2. Pentru a confirma înscrierea există două variante:

a. Răspundeți la e-mail apăsând pur și simplu pe Reply / Răspunde și apoi Send / Trimite, fără să mai scrieți nimic altceva

sau

b. Apăsați în e-mail în dreapta jos pe butonul “Join this group!”

După apăsarea butonului se va încărca pagina grupului (homepage) unde veți vedea imaginea:

yahoogroups2

(Din ianuarie 2017 denumirea s-a schimbat din patronatul_medicilor_de_familie_bucuresti_ilfov în amfb-pmfb!)

și mai jos următorul conținut:

yahoogroups3

 (Din ianuarie 2017 denumirea s-a schimbat din patronatul_medicilor_de_familie_bucuresti_ilfov în amfb-pmfb!)

Apăsați și pe butonul mov “+Join Group” pentru a fi înscris deplin pe lista de discuții PMFB-AMFB, unde veți putea folosi toate facilitățile oferite de Yahoo Groups (fișiere, atașamente, sondaje etc.)