Pichetare pe 2 noiembrie 2017 între orele 11:00-12:00

În cadrul Adunării Generale a Federației Naționale a Patronatelor Medicilor de Familie și ședinței de Senat al Societății Naționale de Medicina Familiei, care au avut loc sâmbătă, 28 octombrie 2017, la București, a fost decisă pentru data de 2 noiembrie pichetarea sediilor caselor de asigurări de sănătate și prefecturilor în fiecare județ și în municipiul București.

Invităm medicii de familie și asistentele medicale care doresc să participe joi, 2 noiembrie 2017, între orele 11:00-12.00 la pichetare să ne contacteze folosind detaliile de contact ale Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov și Patronatului Medicilor de Familiei din București și județul Ilfov.

Sediile pentru care am primit aprobare din partea Primăriei Municipiului București sunt Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Casa de Asigurări de Sănătate a județului Ilfov, Casa Națională de Asigurări de Sănătate și Instituția Prefectului Municipiului București.

Pentru Instituția Prefectului din Județul Ilfov și Guvernul României nu am primit aprobare de pichetare, fiind aprobată deja o altă adunare publică în intervalul orar solicitat.