Prima zi de protest – banderole albastre si afise pentru pacienti !

 

Dragi colegi,

Astăzi este prima zi de protest și solidarizare cu colegii salariați din sistemul sanitar care declanșează greva japoneză. Vă invităm să purtați banderola albastră și să afișați mesajul pentru pacienți care se poate descărca de mai jos.

Avem rugamintea de a ne trimite mâine poze purtând banderola albastră ! Pozele pot fi făcute și cu telefonul, trimise pe mail la marina.pircalabu@pmfb.ro sau pe lista yahoo AMFB-PMFB.

Descarcă afis_protest_2016 (format Word)

Retransmitem mai jos știrea de pe siteul Societății Naționale de Medicina Familiei.

Societatea Națională de Medicina Familiei (SNMF) și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), organizații reprezentative ale medicilor de familie la nivel național, doresc să atragă atenția că medicii de familie sunt profund nemulțumiți de adoptarea Hotărârii de Guvern privind Contractul-cadru 2016 – 2017 semnat de CNAS și MS.

Medicii de familie vor purta pe 21 martie o banderolă albastră în semn de solidaritate cu ceilalți medici din sistem, salariați, care declanșează calendarul protestelor cu o zi de grevă japoneză.

De asemenea, în cabinetele medicilor de familie vor fi afișate mesaje pentru pacienți după modelul afișului atașat.

Săptămâna aceasta reprezentanții medicilor de familie din toată țara se reunesc la București și vor stabili dacă vor mai accepta încă un contract înjositor sau vor refuza să îl mai semneze.

http://www.snmf.ro/noutati/21_03_2016_protest_afis.htm