Sesiunea PMFB la Conferința Regională Medicul de Familie Practician și Manager

Vă invităm să participați la Conferinta Regionala de Medicina Familiei – “Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” în perioada 8-10 decembrie 2017. Evenimentul este creditat cu 13 credite EMC de Colegiul Medicilor din România. 

Conferința este organizată în parteneriat de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și de Patronatul Medicilor de Familie din București și județul Ilfov. 

Duminică, 10 decembrie, vă invităm la sesiunea PMFB în care vom prezenta ultimele noutăți despre proiectul de Contract-cadru 2018-2019 (lector: dr Marina Pîrcălabu), o prezentare despre standardele și criteriile de calitate în România și în lume (lectori: dr Andrea Neculau și dr Marius Mărginean, Brașov) precum și un ghid de bune practici în cazul unui control al casei de asigurări (lector: av. Andreea Pelinari)

Detalii despre înscriere la conferință pe siteul AMF-B:

Conferinta Regionala de Medicina Familiei – “Zilele medicale Dr. Mircia Iorga” 8-10 decembrie 2017 – 13 credite EMC

Membrii AMFB și PMFB care au achitat ambele cotizații în avans pentru anul 2018 sunt invitați fără plata taxei de participare la Balul Medicilor de Familie, sâmbătă seara, 9 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms.