Plata facturilor – DSPMB și CASMB

Actele adiționale ale contractelor pentru serviciile de vaccinare, încheiate cu DSP București, sunt gata pentru a fi semnate și ridicate de la sediul din Str. Avrig. DSPMB a primit ieri (19 decembrie a.c.) și finanțarea de la Ministerul Sănătății, astfel încât va începe plata facturilor înregistrate. Sediile DSPMB vor funcționa în program normal în zilele de 21, 22, 27, 28 și 29 decembrie, pentru a primi facturile aferente lunii decembrie (vaccinare PNI și antigripală).

 
CASMB a efectuat astăzi (20 decembrie a.c.) plata serviciilor efectuate în luna noiembrie, conform contractului (termen 20 ale lunii), însă a reținut din această plată sumele din notificările rezultate în urma controlului Curții de Conturi efectuat la CASMB în anul 2015. Sumele au fost reținute în mod nediscriminatoriu atât cabinetelor care au ridicat notificarea și au înregistrat contestație, însoțită de documente justificative, cât și celor care nu a înregistrat contestație și chiar celor care nu au ridicat înca notificarea. Vom informa membrii PMFB despre pașii următori pentru recuperarea acestor sume și sancționarea CASMB, conform recomandărilor firmei de avocatură cu care PMFB colaborează.
 
 
Pentru a primi modelul de contestație membrii PMFB care nu au primit încă modelul sunt rugați să scrie la adresa birou@pmfb.ro.
 
Pentru înscrieri în PMFB sau plata cotizației pentru anul 2018 vă rugăm să consultați secțiunea Înscriere.